Sieraden

Uitzonderlijk en uniek, speciaal en dierbaar

Atelier79 biedt u een uitgesproken collectie sieraden. U vindt goud, zilver, gekleurde edelstenen, parels en diamant terug in ons werk. Wij beschikken over een unieke eigen collectie. Daarnaast ontwerpen wij de meest uitzonderlijke sieraden, die passen binnen uw thema. Met de sieraden van Atelier79 gedenkt u een geliefde, viert u een geboorte of jubileum en symboliseert u een huwelijk. Wij maken uw sieraad persoonlijk.

Sieraad ontwerp

Persoonlijk ⋅ Uniek ⋅ Advies in Kwaliteit ⋅ Ontwerpen mogelijk binnen uw persoonlijke prijsklasse

Een persoonlijk sieraad.

Daarvoor bent u bij Atelier79 op het juiste adres. U kunt bij ons terecht met al uw persoonlijke wensen. Het gedenken van een geliefde, het vieren van een geboorte of jubileum en het symboliseren van een huwelijk: Al deze facetten van het leven kunnen een bijdrage zijn aan uw sieraad, welke wij in alle nauwkeurigheid en overleg samen met u als klant tot uitvoering kunnen brengen. Een leuk en persoonlijk traject, waarin wij alle tijd en creativiteit voor u vrij maken, om te komen tot een geheel eigen en uniek ontwerp.

Wij Delen graag met u, datgene waar wij trots op zijn.

Een sfeerbeeld van ons mooie en oude ambacht, een blik achter de werkbank en de rol van onze 3d-printer binnen het bedrijf. Een ontwerpproces, de uitvoering daarvan en het uiteindelijke eindresultaat. Het behalen van het nieuws in een plaatselijk krant of een mooi artikel in een gewaardeerd tijdschrift. Maar boven alles: onze eigen en nieuwe collectie en de persoonlijk ontworpen- en uitgewerkte hoogtepunten…

Schermafbeelding 2016-05-07 om 15.31.41

"Voor ons is het belangrijk om plezier te hebben in wat we doen en daarmee u als klant een stukje van onze passie mee te geven."

Neem voor meer informatie contact met ons op.
Atelier 79 Gegevens
Atelier 79 Openingstijden