PAN Amsterdam, Evenementen

PAN Amsterdam Atelier79

13 nov 2017 door Atelier79

PAN Amsterdam Atelier79!

PAN Amsterdam vind plaats van 19 t/m 26 november 2017. Tamara van Kekerix en Guido schram van Atelier79 stellen een grote collectie, unieke zilveren kunststukken tentoon op deze hoogstaande en welbekende PAN beurs voor kunst, antiek en design.

PAN Amsterdam is een unieke belevenis. Kwaliteit, echtheid en conditie staan op Pan Amsterdam centraal. Ruim 80 onafhankelijke experts keuren alle objecten. Zo kunt u met vertrouwen kopen. Met een keuze uit 110 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren die aanwezig zijn met hun topstukken. De mix en match van verschillende disciplines prikkelt de zintuigen van zowel startende kopers als doorgewinterde verzamelaars. Op de Pan kunt u dus genieten van de beste kunstwerken in een tijdloos en elegant beursontwerp. Met een verrassende programmering, van lezingen, performances, interactieve sessies en wandelingen met experts langs de hoogtepunten van de beurs. Met ruime openingstijden tot wel 21:00 uur.

Ons werk is te bezichtigen en wordt verkocht door ‘Zilvergalerie de Watertoren’ in stand 73. Wij zijn aanwezig met zowel bestaand als nieuw zilverwerk.

De PAN is een unieke gelegenheid voor Atelier79 om ons als zilversmid en kunstenaar te profileren. Voor het derde jaar mogen wij aanwezig zijn op deze Bijzondere kunstbeurs. voor ons weer het meest spannende moment van het jaar. Wij zijn zeer trots te mogen deelnemen aan deze beurs en laten u dan ook heel graag opnieuw onze unieke collectie met zilveren kunststukken zien.

Heeft u interesse om deze beurs bij te wonen en ons zilverwerk in de stand van ‘Zilvergalerie de Watertoren’ te bezichtigen, laat ons dit dan gerust weten, door ons een bericht te sturen via ons contactformulier.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de deze beurs te bezoeken, heten wij u uiteraard van harte welkom om deze unieke zilver collectie en de mogelijkheden, eens persoonlijk te komen ervaren in ons atelier. Wij vertellen u graag meer en tonen u dan ook graag ons bestaande en meest nieuwe werk.

Voor meer informatie: www.pan.nl