3D Design

3D design ⋅ 3D tekenen ⋅ 3D printen ⋅ 3D modellen

Atelier79 beschikt door zijn 3D design inrichting, over de unieke mogelijkheid om uw idee te verwerken in een 3D tekening. Zo ontstaat een fotorealistisch beeld van het door u gewenste eindresultaat. vervolgens wordt met onze professionele 3D printer een wasmodel gemaakt. Dit wasmodel kan in elk gewenst edelmetaal gegoten worden. Op deze innovatieve manier brengen wij vernieuwing binnen ons oude ambacht.

3D design

''Een innovatieve manier om vernieuwing te brengen binnen ons oude ambacht''

Atelier79, een krachtig 3D design tekenprogramma, een professionele 3D printer en een moderne gietinrichting.

Alle belangrijke factoren op een rij om een uniek en professioneel product te kunnen leveren. Grenzen verleggen en de meest geavanceerde en complexe ontwerpen kunnen uitvoeren. Het is allemaal mogelijk met de aanwezigheid van een complete 3D design inrichting binnen ons bedrijf. Het vakmanschap van de goudsmid en zilversmid, inzicht en de juiste kennis van zaken, maken dit gehele proces compleet, waardoor de beste kwaliteit gewaarborgd kan worden.


 

Wij delen graag met u, datgene waar wij trots op zijn.

Een sfeerbeeld van ons mooie en oude ambacht, een blik achter de werkbank en de rol van onze 3d-printer binnen het bedrijf. Een ontwerpproces, de uitvoering daarvan en het uiteindelijke eindresultaat. Het behalen van het nieuws in een plaatselijk krant of een mooi artikel in een gewaardeerd tijdschrift. Maar boven alles: onze eigen en nieuwe collectie en de persoonlijk ontworpen- en uitgewerkte hoogtepunten…

  ♦

Schermafbeelding 2016-05-07 om 15.31.41

 

''Waar het ambachtelijke verleden samen komt met de toekomst''

Neem voor meer informatie contact met ons op.
Atelier 79 Gegevens
Atelier 79 Openingstijden